Grenzen & weerbaarheid

5 weekse training

Velen van ons gaan dikwijls over hun eigen grenzen heen, vaak zonder dat we dat zelf doorhebben. De druk op ons leven is groot en er wordt heel wat van ons verwacht en er wordt veel aan ons gevraagd. Door de werkgever,  de kinderen, de school van de kinderen, je partner, je familie, je ouders, de vereniging waar we bijzitten en door onszelf. Je wilt tenslotte ook nog sporten, actief zijn op sociale media en ook af en toe wat leuks doen met vrienden, uit eten met je lief zonder kinderen en op vakantie. Allemaal heel legitiem, maar met al deze taken op ons bordje blijft er weinig tijd over om even bij te tanken voor de volgende taak. We rennen en vliegen door het leven heen en ieders behoefte lijkt even belangrijk. En jij dan? Aan wie vraag jij iets? Je bent constant moe en gestrest. Hoe lang ga je dit nog zo doen?

Wat en hoe?

Tijdens deze training krijg je inzicht in waar je grenzen liggen. Hoe jij je grenzen bewaakt en wat je ervaart wanneer je eroverheen gaat of wat er gebeurt als jij je grens juist bewaakt. Je gaat op ontdekkingstocht naar jezelf en krijgt handvatten om de balans in je leven te hervinden. Het leven bestaat nou eenmaal ook uit verplichtingen en dingen waar je geen zin en puf voor hebt. De manier waarop je ermee om gaat kun je veranderen. Hoe maak jij bijvoorbeeld keuzes? Doe je dat door vooral rekening te houden met de ander? Of vaar je juist je eigen koers? Ga mee op ontdekkingstocht en verrijk jezelf met inzichten, keuzevrijheid en meer energie.

 Wat kun je verwachten?

  • Samen met nog 7 anderen onder professionele begeleiding vijf weken lang één avond per week tijd voor jou!
  • Een vertrouwelijke en warme sfeer.
  • Heel veel inzichten.
  • Leren met en van elkaar.
  • Visualisaties, therapeutische technieken, coachtechnieken.
  • Humor en zelfreflectie.
  • Herkenning van de soorten grenzen die er allemaal zijn.
  • Het herkennen, bewaken en stellen van grenzen.
  • Je leert hoe je op een prettige manier voor jezelf op kunt komen en hoe je beter naar jezelf en je lichaam kunt luisteren. Zo kun je weer contact maken met je eigen kracht.
  • Koffie, thee en lekkers.

De training wordt gegeven in samenwerking met Sonja Lucardie van Inspirerendhelder.nl Een ervaren coach en zeer gewaardeerde collega.

       5 weekse training

Maximaal aantal deelnemers: 10

Alle groepsevenementen van Bloementuintjes worden tijdens de Coronacrisis online gegeven via Zoom. Na aanmelding ontvang je per mail een handleiding om via Zoom te kunnen deelnemen, omdat we juist in deze tijden in verbinding moeten blijven!

Data
Er zullen binnenkort weer nieuwe data bekend worden gemaakt.

Kosten
€ 345,-

Locatie
Bloementuintjes
Coaching & Support
Karel Doormanstraat 127, unit 1.06
1055 VE Amsterdam

Ik schrijf me in

Ik betaal

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

Benieuwd naar andere workshops en trainingen? Klik hier

Share This