Sistercircle (Rode tent)

De rode tent is van origine een plaats waar vrouwen zich tijdens de nieuwe maan drie dagen per maand terugtrokken.

Ze vertelden elkaar verhalen en gaven hun kennis en geheimen door over geboorte, bevalling, leven, sterven en geneeskrachtige kruiden en heling

In de rode tent vieren, bekrachtigen en ervaren we het vrouw-zijn. Het is een plek om op een dieper niveau met elkaar te zijn, uit te rusten en de ware kracht van het vrouw-zijn te her-inneren.

Je mag hier ook kwetsbaar zijn. We zien je graag precies zoals je bent. Je hoeft je hier niet anders voor te doen dan je bent. Er is voor iedereen een plek zonder oordeel.

Wat in de tent gebeurd blijft in de tent.

Mede door de jachtigheid van het huidige bestaan en de vele taken die op onze schouders rusten, komt het nog maar weinig tot een echte ontmoeting met andere vrouwen en met ons diepste zelf.

Vanwege een steeds groter wordende behoefte aan dergelijke betekenisvolle ontmoetingen is een aantal jaren geleden “The Red Tent Temple Movement”ontstaan, waaruit mondiaal duizenden Rode Tenten zijn voortgekomen.

In Nederland zijn er inmiddels ook tientallen. Ze zijn ontstaan n.a.v. het boek van Anita Diamant: De rode tent.

Ik schrijf me in

Ik ga akkoord

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Deelname sistercircle:
Alle groepsevenementen van Bloementuintjes worden tijdens de Coronacrisis online gegeven via Zoom. Na aanmelding ontvang je per mail een handleiding om via Zoom te kunnen deelnemen, omdat we juist in deze tijden in verbinding moeten blijven!

Data

      23 juni 2020

      20 juli 2020

      19 augustus 2020

      16 oktober 2020

      16 november 2020

      14 december 2020

Deelname
€ 10,-

Indien je dit niet kunt betalen neem dan toch contact op! Iedere vrouw moet altijd de mogelijkheid hebben om zich met andere vrouwen te verbinden. Dan verzinnen we wat anders.

Locatie

Nu: Je eigen sacred place

Normaal: Bloementuintjes Coaching & Support
Karel Doormanstraat 127, unit 1.06
1055 VE Amsterdam

 

Benieuwd naar andere workshops en trainingen? Kijk dan hier>>

Share This