Psychodynamische Lotgenotengroep Narcisme

Heb je een vermoeden dat je te maken hebt met een narcistische persoonlijkheid of weet je dit al zeker en ben je op zoek naar andere mensen die dit ook meemaken? Zoek niet verder! Hier kun je delen met anderen en leren van hun ervaringen en bovendien krijg je handvatten om hiermee om te gaan. In deze lotgenotengroep komen we vijf keer met dezelfde mensen bijeen. Hier delen we ervaringen en geven we meer informatie over de ins en outs van narcisme. Ook werken we met lichte therapeutische technieken om meer inzicht bij de deelnemers te creëren en zo een begin te maken met helen van de gevolgen van narcistische mishandeling.  

Je bent niet alleen!

Samenleven met een narcist, opgevoed worden door een narcist of een werkgever met een narcistische persoonlijkheid. Het daagt je uit op vele manieren en de effecten zowel geestelijk als lichamelijk zijn enorm. Het valt niet mee om het licht aan het eind van de tunnel te blijven zien en een uitweg te vinden uit dit verstikkende web. De ervaring leert echter dat het wel kan! Een eerste stap is te weten dat je niet alleen bent. Er zijn veel mensen die hiermee te maken hebben en het is ontzettend helend om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Daarnaast heb je kracht nodig om veranderingen aan te brengen, om de regie over je eigen leven terug te pakken. Om te ervaren wie jij bent, wat jij leuk vindt en waar jij energie uit haalt. Door dit proces samen aan te gaan, sta je sterker. En dat gunnen we jou! Dus aarzel niet langer en meld je aan. Dit is je kans. Sluit je aan bij een van onze online lotgenotengroepen. Gewoon vanuit je eigen huis of een andere plek waar jij je veilig voelt. Zonder reistijd verbinden met elkaar. Hoe mooi is dat! Je bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten van deze ONLINE bijeenkomsten

De groep is zowel voor mannen als vrouwen. Wees welkom! 

  • Een serie van vijf online-bijeenkomsten van 2 uur.
  • Een samenzijn met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij.
  • Een veilige en warme setting.
  • Begeleiding door ervaringsdeskundige professionals, waarbij het delen van ervaringen centraal staat ondersteund met lichte therapeutische technieken uit de Psychodynamica
  • Korte voorlichting over narcisme en de uitingsvormen.
  • Uitleg over de geestelijke en lichamelijke effecten bij het slachtoffer van samenleven met een narcistische persoon.
  • Tools om je inzicht te geven in de patronen waarin je vastzit.
  • Stappen zetten om weer meer regie over je eigen leven te krijgen. 
  • Alle ruimte om vragen in te brengen.

De bijeenkomsten wordt gegeven door Sonja van Stuijvenberg van Bloementuintjes.nl en Sonja Lucardie van Inspirerendhelder.nl. Beide psychodynamisch therapeuten en ervaringsdeskundigen op het gebied van narcisme. 

 

Heb jij een narcist in jouw leven? Dan is deze training een hele fijne manier om onder leiding van de deskundigen er meer over te leren. De twee Sonja’s zijn écht toppers in hun vak. Contact met lotgenoten is ook hel(p)end. Deze vijf sessies hebben me enorm geholpen me anders te verhouden tot mijn narcistische familieleden. Aanrader!

 

L.M.

Deelname aan de lotgenoten groep Narcisme was voor mij een zeer fijne en leerzame ervaring. Sonja & Sonja weten waar ze het over hebben en weten de theorie helder uit te leggen. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. Ik heb de steun en (her)kenning van de andere deelnemers als zeer positief ervaren. Ik ben op deze manier weer een stapje dichter bij mijn ware ik gekomen. Bedankt!

Sandra

Sandra

Deelname lotgenotengroep

Deze bijeenkomsten worden online gegeven via Zoom. Na aanmelding ontvang je per mail een handleiding om via Zoom te kunnen deelnemen.

Data groep 2024

woensdag 9 oktober
woensdag 16 oktober
woensdag 23 oktober
woensdag 30 oktober
woensdag 6 november

Deze bijeenkomsten zijn online en van 20:00 tot 22:00 uur! 

Schrijf je hier in!

       Kosten
       De investering is € 195,-. De bijeenkomsten
       gaan door bij minimaal 8 deelnemers.

     Locatie

Deze workshop wordt online gegeven via Zoom en kun je dus volgen vanuit je eigen woonkamer, studiekamer of die plek waar jij je prettig voelt.

 

Deze bijeenkomsten zijn ontzettend fijn als je te maken hebt gehad met narcisme in je omgeving. Een feest van herkenning en erkenning. Wat mij het meest heeft geholpen is het feit dat je allemaal tegen hetzelfde aanloopt. Je voelt wat anderen ook voelen, en dat geeft zoveel rust. Gedeelde smart is toch halve smart. De Sonja’s geven je je eigenwaarde weer terug. Het gaat om jouw gevoel. Iets wat er nooit heeft mogen zijn
Nathalie