Trainingen & workshops

Je staat altijd zelf aan het stuur. Wat er ook gebeurt, jij bepaalt wat je doet. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet. Het geeft je echter wel de mogelijkheid om datgene waar je niet tevreden over bent, of datgene waar je tegenaan loopt, aan te pakken. Tijdens de workshops & trainingen zijn er tal van mogelijkheden om jezelf beter te leren kennen en aan de slag te gaan. Alleen al door inzicht in je eigen proces, kunnen er mooie veranderingen in gang worden gezet.

 

Training grenzen & weerbaarheid

Een vijfweekse training om je eigen grenzen te ontdekken en te leren bewaken. Een training waarbij je niet alleen met inzichten naar huis gaat, maar zeker ook sterker in je schoenen komt te staan. Heb jij moeite met het bewaken van je grenzen? Moeite met nee zeggen? Moeite met de  drukte van alledag het hoofd te bieden met alle “verplichtingen” en takenlijstjes,? Dan is deze training iets voor jou!
 

Lees verder >>

Workshop Narcisme Ontrafeld

Als een sluwe vos beïnvloedt hij of zij jouw leven. De invloed van een narcist is groot en kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Tijdens deze workshop vertellen we je meer over wat narcisme precies is en in welke hoedanigheid dit naar voren kan komen. Ook geven we tips over hoe je ermee om kunt gaan en wat je zelf kunt doen om de invloed van de narcist te beperken. Interesse? Je bent van harte welkom!

Lees verder >>

Share This