Voor wie?

Lifecoaching kan worden ingezet bij (liefdes) relaties, werk, gezinssituaties, omgaan met stress, moeilijke keuzes maken, gelukkiger worden, grenzen aangeven, werken aan belemmerende overtuigingen, het verwezenlijken van (nieuwe) plannen en dromen, je kracht hervinden, angst voor het onbekende, moeite met de touwtjes in handen houden,.

Lifecoaching vergroot je zelfinzicht en het maakt je bewuster.  Het brengt je (weer) in contact met je authentieke zelf. Hierbij ligt het accent vooral op welzijn en geluk. We houden ons bezig met vragen als: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dit realiseren. Liefdevol met jezelf omgaan en goed voor jezelf zorgen staat hierbij centraal.

Wanneer?

Coaching is iets wat je voor jezelf doet. Natuurlijk kost dit geld, maar wellicht is het de investering meer dan waard. Mocht je twijfelen of heb je een kleine beurs, dan adviseer ik je om toch een intakegesprek of adviesgesprek af te spreken. Dit is altijd verhelderend! Het verplicht je absoluut tot niets en ik denk graag met je mee over manieren om coaching ook in geval van een kleine beurs mogelijk te maken.

 

 

Hoe?

We beginnen met een telefonische intake

Dit is altijd gratis en vrijblijvend. In de intake scheppen we helderheid in je doelen en wensen en kijken we of we met elkaar matchen. Heel belangrijk om een traject succesvol te laten zijn.

Het aantal sessies is per persoon en coachvraag verschillend, maar na de intake zullen we hierover meer duidelijkheid hebben. Natuurlijk bespreken we hoe we het traject kunnen inrichten. 

Ik heb geen vaste werkwijze die voor iedereen hetzelfde is. Ik beschik over een scala aan verschillende technieken en praktische oefeningen, maar ik werk op een intuïtieve manier en ik gebruik wat past bij jou. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Hoe ik dit inzet is per persoon en/of situatie verschillend, maar positieve groei en liefde voor jezelf is altijd het uitgangspunt.

Waar?

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam

Karel Doormanstraat 127, unit 1.06

1055VE Amsterdam

 

 

 

Share This