Narcisme ontrafeld

workshop

Misschien heb je een vermoeden dat je te maken hebt met een narcistische persoonlijkheid of ben je je hier al bewust van, maar ben je op zoek naar handvatten om ermee om te gaan. In deze workshop laten we je nader kennis maken met narcisme en geven we handvatten om met de gevolgen om te gaan. 

Een kennismaking

Wat is narcisme en hoe ontstaat het? Hoe gedraagt een narcist zich en wat zijn de verschillen tussen open en gesloten narcisme?

We benoemen de effecten van narcistische mishandeling en vertellen wat de veel voorkomende  lichamelijke en geestelijke effecten zijn. Wanneer je ontdekt dat narcisme een grote invloed heeft op je leven is het belangrijk om te weten dat je niet alleen staat. Er zijn veel mensen die last hebben van een narcistische ouder, partner of baas. Hoe ga je hier dan mee om?  Je ontvangt tools, tips & tricks. En we delen verschillende ervaringen. Een belangrijk element in de workshop is ook het terugvinden van de weg naar jezelf, met compassie en zelfliefde. Een eerste stap in het terugpakken van de regie over je eigen leven.

 Wat kun je verwachten in deze workshop?

  • Een workshop gegeven door ervaringsdeskundige professionals.
  • Een veilige en warme setting.
  • Algemene voorlichting over narcisme en de uitingsvormen.
  • Een diepgaande uitleg over de geestelijke en lichamelijke effecten van samenleven met een narcistische persoon.
  • Een samenzijn met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij.
  • Gezamenlijke oefeningen.
  • Tools om je te helpen om te gaan met de narcist in je leven.
  • Tips om de regie over je leven weer terug te nemen.
  • Koffie, thee en lekkers.

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Sonja Lucardie van Inspirerendhelder.nl Een ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme. 

 

Deelname workshop
Alle groepsevenementen van Bloementuintjes worden tijdens de Coronacrisis online gegeven via Zoom. Na aanmelding ontvang je per mail een handleiding om via Zoom te kunnen deelnemen, omdat we juist in deze tijden in verbinding moeten blijven!

Data

zaterdag 02 mei 2020
tijd: 10:00-13:00 uur

Kosten
€ 98,50

Locatie
De workshop is online via ZOOM.

Ik schrijf me in

Ik betaal

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Ik ga akkoord

 

Benieuwd naar andere workshops en trainingen? Klik hier