Verbinding

Sistercircle (Rode tent)

1 keer per maand rond de nieuwe maan

Een veilige en liefdevolle plek waar vrouwen warmte, (h) erkenning, lol, vriendschap en verbinding ervaren; hun vrouwelijkheid vieren en bekrachtigen en delen wat hen zoal bezighoudt in hun leven. Een plek om even gewoon te zijn en niets te hoeven en zelf even het centrum van jouw aandacht en liefde te zijn.

Wat doe je in een Rode Tent?

Alles en niets.

Niets hoeft en veel mag. Je wordt er uitgenodigd om te zijn. We delen wat ons bezighoudt op dat moment. Je kunt er ook dingen delen, zoals een gedicht of een verhaal. Er is koffie en thee en we  nemen allemaal iets lekkers mee om te delen. Het is een soort me-time, maar dan met elkaar.

Activiteiten:

Ceremonies, rituelen, visualisaties, verhalen vertellen, zingen, dansen, massage enz….

Plezier, humor, verbinding, groei, power, liefde, aandacht en sharen zijn wezenlijke onderdelen.

 

Lotgenoten cirkel Narcisme

4 keer per jaar

Een plek waar mensen samen komen die te maken hebben met narcisme in hun leven. Of dat nu om een ouder, een partner, een familielid, een vriend, een werkgever of een collega gaat. Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige professional “sharen” we. Hier is het veilig en vertrouwd. Een warme plek, een soort veilig thuis.

Wat kun je hier verwachten?

Er is een plek voor iedereen. We delen. Onze verhalen, onze pijn en onze kracht.Ook als je niets wilt zeggen en alleen aanwezig wilt zijn, ben je van harte welkom. Je mag komen precies zoals je bent.

Er is altijd ruim de tijd voor ieder zijn verhaal, verder kun je dingen verwachten als geleide visualisaties en meditaties, krachtoefeningen, en ceremonies. Je bent welkom om dingen te delen zoals een gedicht of een verhaal of iets anders dat je graag wilt delen.

Er is koffie, thee en ieder neemt iets lekkers mee om te delen.

Plezier, humor, verbinding, groei, power, liefde, aandacht en sharen zijn wezenlijke onderdelen van de cirkel.

De cirkel is zowel voor mannen en vrouwen.